Balkonger

Fasaden av byggene våre blir vasket i styrets regi, men balkongene er hver enkelt beboers ansvar å følge henvisninger til maling og vasking.

Nedenfor finner du litt nyttig informasjon

Vasking

For å forhindre muggsopp og stygge flekker på fasaden, må det vaskes/tørkes av på utsiden slik at skittent oppsamling av regnvann ikke renner nedover. Det skal ikke benyttes høytrykkspyler på balkongene.

Innglassing av balkonger

Ønsker du å bestille innglassing til balkongen din, kan du bestille det fra Lumon Norge AS. Du kan henvende deg via telefon: 22 32 33 88 eller mail: post@lumon.no

Markiser

Ønsker du å bestille markiser kan du bestille hvor du vil, men markisene skal være gule, hvite og grå. Vi har i noen tilfeller brukt www.markisemannen.no

Maling

Det ble for noen år siden delt ut maling for etterbehandling av treverket på balkongene. Dersom du ikke fikk utført dette, eller det er på tide med et strøk på din balkong, bør dette gjøres så raskt som mulig.

Malingen er A-Base, og er en opprinnelig jotun standard maling.

Fargekode: 1442/0603-Y22R

Fargenavn: Claro

Fyllingsgrad: 90,1 %

Vi har ved noen tilfeller benyttet Smart Club for kjøp av Drygolin oljemaling

Ta kontakt med en i styret dersom du ønsker å få tilsendt bildet av en etikett som du kan ta med til butikken.

Stikkontakter

Styret har fått beskjed om at noen av stikkontaktene på balkongene ikke er jordet. Vi gjør oppmerksom på at dette arbeidet kan være utført av tidligere beboere, og ber dere sjekke om stikkontakt på balkongen er jordet.

Grill

I borettslagets vedtekter er det innført forbud mot bruk av gassgrill på våre balkonger. Det er lov med elektrisk grill . Påse at din utekontakt er jordet.

Det er iht til vedtektene ikke lov å benytte eller oppbevare gassbeholdere i leilighetene, og strengt forbudt å oppbevare i kjellerboder.

Vedtektene finner du i menyen til venstre.